Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/12/d240726586/htdocs/clubstil/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
REGULAMENT | CLUB STIL

REGULAMENT

REGULAMENT

REGULAMENT  INTERN ~CLUB STIL EUROPA~  ~CASA TINERETULUI~

~ACEST REGULAMENT ESTE STABILIT PENTRU EFECTUAREA NORMALA A ACTIVITATILOR SPORTIVE ,PENTRU OCROTIREA SANATATII ABONATILOR CLUBULUI SI PENTRU RESPECTAREA ORDINII SI CURATENIEI.
~CUNOASTEREA ,INSUSIREA SI RESPECTAREA ACESTUI REGULAMENT ESTE OBLIGATORIE PENTRU TOATE PERSOANELE CARE FRECVENTEAZA ACEST CLUB.PRIN PLATA UNEI SEDINTE SAU A UNUI ABONAMENT CERTIFICATI RESPECTAREA CU STRICTETE A PREZENTULUI REGULAMENT.
~PROGRAMUL CLUBULUI ESTE URMATORUL: LUNI-VINERI 09-24,SAMBATA 09-22,DUMINICA 10-14.
~ACCESUL CLIENTILOR SE VA FACE PE BAZA UNUI CARD CU POZA(PT.FITNESS),CARD SIMPLU (CU NR.SEDINTE PENTRU  AEROBICE) SAU DUPA ACHITAREA UNEI SEDINTE LA ORICARE DINTRE ACTIVITATILE CLUBULUI.O SEDINTA NU ARE O DURATA PRESTABILITA DE TIMP.CARDURILE SUNT NOMINALE SI NU POT FI TRANSMISE ALTOR PERSOANE. LA ABONAMENTELE DE FITNESS CU VALABILITATE DE SI PESTE 30 ZILE SE POATE ACORDA O SINGURA INTRERUPERE(NU MAI MARE DE 30 ZILE) DACA SE SOLICITA ACEASTA DOAR  LA MOMENTUL ACHITARII  SI EFECTUARII CARDULUI. SERVICIILE SI PRODUSELE SE ACHITA DOAR LA RECEPTIE IN NUMERAR.
PENTRU INLOCUIREA UNEI LEGITIMATII PIERDUTE SE VA ACHITA  SUMA DE 5 LEI,LA FEL SI PENTRU PIERDEREA CHEII DE LA VESTIAR.
~OBIECTELE DE VALOARE NU SE VOR LASA SUB NICI O FORMA LA VESTIARE,SE POT LASA IN SIGURANTA LA RECEPTIE. CONDUCEREA CLUBULUI NU-SI ASUMA RASPUNDEREA PENTRU DISPARITIA LOR DIN VESTIARE SAU DIN SALILE DE ANTRENAMENT.
~IN SALILE DE ANTRENAMENT ESTE PERMIS ACCESUL DOAR IN ECHIPAMENT SPORTIV CURAT, INCALTAMINTE DE SCHIMB SI CU PROSOP.
~DOAR PERSONALUL CLUBULUI VA UTILIZA SI REGLA VOLUMUL INSTALATIEI DE SONORIZARE.
~OBIECTELE UITATE DE CATRE CLIENTI SE VOR PASTRA O SAPTAMANA DUPA CARE SE VOR ARUNCA(LENJERIA INTIMA UITATA IN VESTIARE NU SE PASTREAZA,SE ARUNCA IMEDIAT)

 

~ CLUBUL NU ESTE RASPUNZATOR DE DECESUL,VATAMARILE SAU BOLILE APARUTE CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIILOR CLUBULUI (INCLUSIV IN CE PRIVESTE INCIDENTELE CAUZATE IN URMA FOLOSIRII APARATELOR SI ECHIPAMENTELOR CLUBULUI SAU A UNOR TERTE PERSOANE)CU EXCEPTIA CELOR PROVOCATE DE PERSONALUL CLUBULUI.
~PERSONALUL CLUBULUI NU ARE PREGATIRE MEDICALA, CADE IN SARCINA CLIENTILOR SA CONSULTE UN MEDIC INAINTE DE A INCEPE UN PROGRAM DE ANTRENAMENT.
~DOAR PERSONALUL CLUBULUI  ESTE AUTORIZAT SA OFERE ASISTENTA LA ANTRENAMENTE SAU IN UTILIZAREA APARATURII SI GREUTATILOR
~PENTRU ANTRENAMENTUL IN SALA DE FITNESS SUNTETI RUGATI SA RESPECTATI URMATOARELE REGULI
-SA AVETI  PROSOP SI INCALTAMINTE DE SCHIMB
-NU BRUSCATI APARATELE SI NU TRANTITI GANTERELE PE PARDOSEALA.
– LUCRUL CU GREUTATI MARI SE FACE NUMAI IN PREZENTA UNUI PARTENER SAU A INSTRUCTORULUI.
-PERSONALUL CLUBULUI ARE DREPTUL SA VA INTERZICA ANUMITE EXERCITII CARE VA DEPASESC EVIDENT CAPACITATEA FIZICA.
-NU TINETI APARATELE OCUPATE IN TIMP CE VORBITI LA TELEFON SAU IN PAUZELE DINTRE EXERCITII.
-DACA OBSERVATI ORICE DEFECTIUNE LA APARATELE DE FITNESS, CABLURI, LANTURI PE CALE SA SE RUPA, BENZI ,ETC. SUNTETI RUGAT SA INTRERUPETI EXERCITIUL SI SA ANUNTATI PERSONALUL CLUBULUI.
-LA FINALUL ANTRENAMENTULUI  GREUTATILE,DISCURILE ,ECHIPAMENTELE SE VOR PUNE LA LOCUL LOR.
~ABONAMENTUL SE POATE ANULA IN URMATOARELE CONDITII :
-NERESPECTAREA PREZENTULUI REGULAMENT
-`DERANJAREA  CELORLALTI CLIENTI PRIN COMPORTAMENT NECUVIINCIOS,INDECENT,IGIENA PRECARA,AGRESIVITATE.
-SAVARSIREA DE INFRACTIUNI
-NERESPECTAREA IN MOD REPETAT A OBSERVATIILOR SI INDICATIILOR PERSONALULUI  CLUBULUI.
-FALSIFICAREA /MODIFICAREA CARDULUI DE ABONAT

CONDUCEREA CLUBULUI ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA ACCESUL PERSOANELOR CARE AU AVUT ABONAMENTUL ANULAT  SI DREPTUL DE A-SI SELECTA CLIENTELA