Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/12/d240726586/htdocs/clubstil/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
PILATES INSTRUCTOR: BETTY | CLUB STIL

PILATES INSTRUCTOR: BETTY

PILATES INSTRUCTOR: BETTY

Pilates Yoga – instructor :  Betty

Pilates reprezinta un sistem de exercitii fizice dezvoltat la inceputul secolului 20 de catre Joseph Pilates in Germania.

Pilates si-a numit medota Contrology, fiind convins ca aceasta foloseste mintea pentru a controla muschii. Programul se axeaza pe musculatura posturala care ajuta la pastrarea unei pozitii echilibrate a corpului si care este esentiala in asigurarea suportului coloanei. In particular, exercitiile Pilates invata constientizarea respiratiei si a pozitiei coloanei si tintesc intarirea muschilor torsieri profunzi. Pilates este un sistem inovativ de exercitii pentru minte si trup.

Pilates te invata sa iti constientizezi corpul, o postura corecta si miscari fara efort, gratioase. Imbunatateste flexibilitatea si eficienta miscarilor. Poate chiar sa ajute in alinarea durerilor de spate.

Gimnastica Pilates se poate face in Timisoara la Casa Tineretului si este o metoda de antrenament ce se bazeaza pe coordonarea completa a corpului, a mintii si a spiritului.Vizeaza lucrarea fiecarui muschi in parte, fara a provoca un stres suplimentar asupra corpului.

Efectele benifice variaza de la imbunatatirea sanatatii spatelui pana la remodelarea corporala si slabire.

Este o activitate reconfortanta, cu miscari lente si controlate. Gimnastica Pilates urmareste rezolvarea problemelor specifice ca:

  • Eliminarea stresului
  • Combaterea celulitei
  • Obtinerea unei stari generale bune
  • Remodelarea abdomenului si a picioarelor
  • Intarirea echilibrului si imbunatatirea flexibilitatii
  • Cresterea mobilitatii
  • Slabirea intr-un mod placut si lipsit de presiune

Cu Pilates se lucreaza muschii, dar fara ai creste in volum,arzand grasimea din jurul taliei si mentinand corpul intr-o forma cat mai placuta.

Pilates este una din formele de exercitii fizice cu evolutia cea mai rapida din lume. In Statele Unite, practicantii de Pilates au crescut ca numar de la 1,7 milioane in 2000 la 10,6 milioane in 2006 – o crestere de peste 600% in numai 6 ani! Si continua sa se extinda in lume.