Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/12/d240726586/htdocs/clubstil/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
KATHARTICS SLIM & FIT AEROBIC INSTRUCTOR: IOANA | CLUB STIL

KATHARTICS SLIM & FIT AEROBIC INSTRUCTOR: IOANA

KATHARTICS SLIM & FIT AEROBIC INSTRUCTOR: IOANA

AEROBIC Katharsis – Slim & Fit – THE ULTIMATE FAT BURN WORKOUT , instructor : Ioana

Creat in 2011, dupa 9 ani de experienta in predarea cursurilor de aerobic, Katharsis Slim&Fit – THE ULTIMATE FAT BURN WORKOUT este un program de antrenament care puncteaza ca zone de interes slabirea, tonifierea si mentinerea tonusului prin cel mai eficient mix de stiluri. Un program de aerobic care foloseste intervale, exercitii solicitante combinate cu perioade de revenire. Durata intervalelor incepe de la 15 secunde si poate tine maxim 2 minute, totul depinzand de tipul exercitiului sau de mix-ul propus. Katharsis are la baza sistemul HIIT- High Intensity Interval Training , sistem regasit aici datorita folosirii intervalelor, dar se prezinta ca un stil de aerobic mixt , extrem de dinamic. Katharsis este un melange de stiluri  de aerobic (tae bo, dance sau pilates) creat prin experienta reala acumulata de-a lungul anilor de practica.

Poate cel mai important element al stilului este faptul ca aici personal training-ul se intalneste cu aerobicul, cu antrenamentul de grup. In cadrul programului se lucreaza cu ritmul si experienta fiecarei/fiecarui participant, totul se personalizeaza astfel incat indiferent de nivel rezultatele sunt optime pentru fiecare.

 


www.facebook.com/katharsisaerobic