Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/12/d240726586/htdocs/clubstil/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
DESPRE NOI | CLUB STIL

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Motto-ul nostru: „Sport cu Stil pentru o viata cu Stil”. De ce?

A fi in forma nu e doar un moft, e un stil de viata.

Fie ca vrei sa slabesti sau sa-ti definesti corpul, sa ai mai multa energie pentru slujba sau pentru familie, sau pur si simplu vrei sa arati si sa te simti bine – noi suntem aici ca sa te ajutam.

Clubul Stil din Timisoara este dedicat oamenilor care stiu ca adevarata forta care rezulta din a fi in forma este sentimetul de incredere pe care il obtii in urma antrenamentului. De aceea am creat un club complet, in care fiecare va descoperi ceva care sa i se potriveasca, indiferent de nivelul actual de fitness, interese, experienta, program sau buget.

Va oferim 100 de aparate moderne si performante pentru fitness si bodybuilding – cu posibilitate de a va rezerva un antrenor personal, cursuri de tae-bo boot camp, katharsis slim&fitpilates si step aerobicrecuperare medicala post-traumatica.

Avem in dotare vestiare cu dusuri, sauna si masaj si un bogat raion cu suplimente nutritive si echipamente sportive.

Toti antrenorii nostri sunt buni profesionisti si te pot ajuta sa-ti gasesti motivatia de care ai nevoie si sa-ti personalizeze antrenamentul in functie de nevoile tale personale.

Ne gasesti la Casa Tineretului in Complexul Studentesc din Timisoara, pe str. Aries nr. 19:

luni – vineri 08:00 – 24:00
sambata 09:00-22:00
duminica 10:00-14:00

Te asteptam!