CURS INSTRUCTOR PERSONAL – COSMIN

CURS INSTRUCTOR PERSONAL – COSMIN

Personal Training – Cosmin

Metodele mele de antrenament sunt bazate pe exerciti de Fuctional Training & Interval Training, de cresterea masei musculare sau scadere in greutate. Nimeni nu este la fel, îmi place să schimb lucrurile de la persoana la persoana. Nu-mi place să spun că stilul meu personal de antrenament, este mai bun ca a unui culturist sau atlet de performanță. Mă străduiesc să mențin cât mai mult funcționalitatea exercitiilor pe tot parcursul antrenamentelor, in a atinge targeturile impuse.

Fiecare antrenor are propriul mod de a duce un client de la punctul A la punctul B. Partea grea?… clientul trebuie sa inteleaga ca trebuie sa urmeze programul impus de antrenor și sa se tina de el.

Acest tip de antrenament se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor precum si celor care vor sa slabeasca sau sa acumuleze masa musculara. Antrenamentul este personalizat pentru fiecare persoana in parte in functie de scopul si obiectivul propus. De exemplu, persoanele care vor sa slabeasca vor avea pauze mai mici intre seturi , repetari mai multe si evident greutati mai mici, iar cei care vor sa acumuleze masa musculara vor lucra cu greutati mai mari si cu seturi de putine repetari.

Antrenamentele persoanele, sunt dedicate femeilor si barbatiilor indiferent de kg sau de trecutul lor sportiv. Impreuna gasim cel mai bun antrenament pentru fiecare persoana in parte .

Te astept cu mult drag,
Cosmin Sina,                                                                                                                                    personal trainer